lördag 21 juni 2014

Midsommar och kransar som sej bör

Midsommarafton till ända. En mycket trevlig sådan i goa vänners lag, unga som lite mindre unga. God mat, efterrätter och skön sång av kvarterets förmågor.

Ett besök till vår Grop, så välfylld en dag som denna, kyligt men utan regn lockar den långt över 20 000 besökare som kommer för att se vår majstång gå till väders.

Många är kransarna man ser på människors huvuden. Kransar hör liksom Midsommar till.
Så även hos mej.

Fick äran att göra några även iår. Jossans, den blev en present tidiga morgonen då hon passade på att fylla år på självaste Midsommarafton.
Vacker i rosa rosor brudslöja daggkåpor och björk.




















Granntösen stod sen på tur, noggrant av henne utvalda blommor.. vita små rosor vit brudslöja en och annan egenhändigt plockad prästkragen. Nervöst överlämnade jag den färdiga kransen men fick godkänt, puh! Bestämda små töser finns det.


















Min Fina Linn vill också ha en krans och här blandas rödklöver, prästkragar, stjärnflocka och blåbärsris. Första gången för mej att binda med blåbär men tyckte det va nästan finare än spretigt björkris så det kommer jag fortsätta med.


























Vackra sommarblomster redo att bege sej ut i vimlet

















Tillsammans bildar de en vacker krans. Tänk va mycket vackerheter vår natur bjuder på alldeles gratis!





















Snodde snabbt ihop en björkkrans med lite kvarvarande lupiner som fick smycka huset tillsammans med hinkar med hundkex, allt i sin enkelhet. 





















Linn på väg ut till Midsommarfirandet hos oss på Myran!

Ha en toppen skön Midsommarhelg alla mina vänner
Kram Lena







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar