lördag 22 november 2014

Nya kökslampor Industri stil

Äntligen är de på plats .Mina fina lampor som jag hittade i våras på vår resa till Ullared. Två till antalet och i zink så klart!.

Vi bestämde tidigt att vi skulle byta sladd från den tråkiga plastsladden till en klädd tygsladd, frågan var bara vart man kunde hitta den utan att bli ruinerad.



















På nätet fann vi firman lyser.se  massa olika stilar på sladdar till mycket bra priser på metervara.



















Lamporna innan vi bytte sladd, försedda med genomskinlig plastsladd  och kedjor.





















Högt i tak så sladden fick bli 8 meter lång så det räcker ner och till uttag.Tog inte allt för lång stund innan de var på plats över bordet. Så himla nöjd!Blev ett helt annat rum, mera ombonat.




















Lite justeringar kvarstår bla dimmer på knappen så vi får bra lysstyrka efter önskemål.Ihop med mina slingor med bollar lyser det fint på kvällarna när maten intas.

























Vi vart verkligen supernöjda! Det blev precis så bra som jag trodde det skulle bli.Stilen helt i min smak, den rena Industriella zinkfärgade. Man kan verkligen fynda ibland om man söker lite.Gekås är verkligen värt ett besök för dej som gillar inredning och gillar att fynda!

Ha en skön lördag, här i Leksand är marken lite vit efter nattens snöväder. En fördel med det är ju att det blir lite ljusare ute.
Kram mina vänner
Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar