måndag 28 juli 2014

Nya soffor

Vi har länge funderat på hur och vad vi ska ha för möbler i vårt uterum.Skulle vi köpa rottinggrupp, lounchstuk eller vanliga soffor?Vi har letat i olika kataloger och affärer, provsuttit och funderat. Till slut kom vi överens om att ha tygsoffor för att få det mer ombonat

Vi började titta på Blocket och här fanns lite smått och gott. En del i vår smak en del inte.

Plötsligt en dag fann vi dem och till ett superpris

























Avtagbar klädsel på hela soffan gjorde det lätt att tvätta och få de fräscha, fast sofforna var i mkt fint skick.Kuddar i dun gör den jätteskön att glida ner i. 



















En tvåa och en trea , vita tyg soffor med dunfyllning från JYSK , där har ni våra fynd. Vi rev bort dagbädden vi haft längs ena väggen och där fick den stora soffan plats. Bordet och stolarna som stått här provisoriskt åkte även de bort och den lilla soffan fick stå mitt emot.




















Kuddarna från dagbädden gör sej bra i sofforna och den lilla byrån fick byta lite plats. Nu ska vi hitta ett avlångt bord som ska stå emellan. Ev blir det en egen produktion!
Matta och lite mer på väggarna och detta rum kommer bli toppen. Redan har vi suttit här och konstaterat att vi är supernöjda med det som är nu och att vi valde de soffor vi gjorde och det bästa att de va så fina och till mkt bra pris.

Ha det gott mina vänner
Kram lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar