tisdag 4 augusti 2015

Blomlådor

Vår stora altan kräver en hel del med möbler blommor och annat fix. Altanens storlek gör också att saker inte få se för pluttiga ut , utan det krävs att det dels finns en del olika saker samt att det är lite storlek på dem.

Inledningen på sommaren var vi bortresta i flera veckor och detta gjorde att jag valde att inte köpa på mej så mkt blommor med tanke på husvakten.
Vi hade kvar virke från tidigare och använde oss av det.Tre olika lådor i olika höjder vart det, detta är den största storleken.Kottlade i botten för att ge extra styrka  för tung jord och prunkande växter.Vi satte hjul under varje låda för att vi lättare ska kunna köra runt  dem och möblera och flytta lite som vi vill , just för dagenDags för första strykning färg efter det att botten kommit i.
Vit färg, växtduk i botten och en massa jord senare, detta är den högsta lådan men även den i storlek minsta. 

Jag tänker inte fylla alla blomlådorna med blommor denna säsong då det känns att sommaren är snart slut, vi tar nya tag igen till nästa år. Den lilla lådan har planterats och ställts i ett hörn tillsammans med lite andra växter och ljuslyktor.


Hittade en kul kruka med flätad pil på plantagen härom veckan och den fick följa med hem. Planterade den i lådan och hoppas den vill övervintra och fortsätta växa nästa säsong uppe på myran.Mellanlådan ställde jag vid de vita trästolarna som en liten avgränsning mot matbordet. Bollkryss i vore nog fint!

Kul med projekt som blir bra och flyter på utan problem, det gör en sugen att hitta på nått nytt!!

Ha en härlig dag mina vänner
Kram LenaInga kommentarer:

Skicka en kommentar